Revolutie in Productie: Van Dijk's Roggebrood gaat Ergonomisch en Efficiënt

Van Dijk Roggebrood heeft een krachtige stap gezet naar een toekomst van verbeterde productie-efficiëntie en ergonomische verantwoordelijkheid. Met de ambitie om hun mengproces te optimaliseren, zijn ze een partnerschap aangegaan met Havantec voor een innovatieve oplossing die niet alleen de capaciteit vergroot, maar ook manuren bespaart en kostentechnisch slimmer is.

In het verleden worstelde Van Dijk Roggebrood met verouderde mengapparatuur die niet alleen arbeidsintensief was, maar ook niet aan de ergonomische normen van vandaag voldeed. Dankzij een strategische beslissing om te investeren in twee uiterst geavanceerde N&N mengers van 6000 liter, is hun productiecapaciteit aanzienlijk vergroot en zijn tijdrovende handmatige processen verleden tijd.

Vanaf het begin was het partnerschap met Havantec gekenmerkt door een proactieve samenwerking en op maat gemaakte oplossingen. De N&N mengers, op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van Van Dijk Roggebrood, beloven een revolutie in het productieproces. Van het overwinnen van ruimtebeperkingen tot het ontwikkelen van speciale in-en-uitvoersystemen, elke functie is ontworpen om nauwkeurigheid, efficiëntie en controle te bieden.

De hoogtepunten van dit samenwerkingsverhaal waren de bedrijfsbezoeken. Samen met een delegatie van Van Dijk hebben CEO Hans van Tuijl en Salesmanager Patrick Sulèr een bezoek gebracht aan zowel de partner J.A. Ter Maten Pluimveebedrijf B.V. in Bunschoten-Spakenburg, waar al jaren een 4500 liter N&N menger succesvol wordt ingezet, als aan de producent N&N Nadratowski in Bielsk, Polen. Beide bezoeken hebben transparantie geboden en het vertrouwen in de machines en Havantec als partner versterkt.

De installatie van deze geavanceerde systemen was een naadloze samenwerking tussen Havantec en Van Dijk Roggebrood, met een volledig plan van aanpak en een efficiënte uitvoering die de weg vrijmaakt voor een vlekkeloze productie vanaf mei. De dag van levering en installatie hebben we vastgelegd op beeld. Bekijk hiernaast de complete video waarin onze sales manager Patrick Sulèr het project verder toelicht. 

Van Dijk Roggebrood kijkt nu al uit naar de voordelen van deze samenwerking, waarbij Havantec zich heeft bewezen als een betrouwbare partner die zich inzet voor het succes van hun klanten. Met deze innovatieve stap zet Van Dijk Roggebrood een nieuwe standaard voor productie-efficiëntie en kwaliteit.
Al ruim 20 jaar werken Havantec en N&N Nadratowski nauw samen, waarbij N&N's machines flexibel worden aangepast aan verschillende productiebehoeften. Havantec staat hoog aangeschreven in de voedselindustrie, onder andere vanwege onze vele levering van mengers in diverse formaten, variërend van 180 tot 6000 liter. Hierbij kijken we altijdnaar de behoefte van uw productieproces.

Benieuwd hoe we uw productieproces kunnen verbeteren?