Referenties

Hoe gaan we te werk? Waarom hebben onze opdrachtgevers vertrouwen in Havantec? En hoe ervaren onze relaties het contact en de uitvoering in de praktijk? Bekijk hier een paar van de bijzondere projecten die we voor klanten hebben mogen uitvoeren, indien mogelijk gepaard met een interview.

Havantec & Pure Ingredients: Een succesvolle samenwerking

Havantec en Pure Ingredients werken al ruim 15 jaar samen. Inmiddels heeft Pure Ingredients een breed scala aan machines en installaties van Havantec staan. Van hygiënesluizen en laarzendrogers tot normwagenliften en complete menginstallaties.

Deliva: Snijden op niveau

Over de jaren heen heeft Deliva voor verschillende doeleinden aangeklopt bij Havantec uit Oirschot en tegenwoordig zijn machines en producten van Havantec op verschillende plekken terug te vinden in de productieprocessen.

√Ėztas D√∂nerproduktion

Een krattenwasmachine die ook geschikt is voor het reinigen van normwagens. Normwagen kantelaars op accu. Werktafels speciaal naar wens gemaakt. Öztas Dönerproduktion, is geen doorsnee productiebedrijf. Maatwerk op zijn best!

Complete Bedrijfsinrichting: Zweistra Vlees & Vleeswaren

Wij zijn een makerij waar flexibiliteit hoog in het vaandel staat. We willen snel kunnen schakelen en doorgaan. Doen de machines hun werk, dan is iedereen blij.” - Andries Zweistra

Maatwerk: Mager-met lijn

Twee N&N 1500L mengers zijn uitgerust met weegcellen en werken op één gecentraliseerd bedieningssysteem. De mengers zijn gespiegeld geplaatst om zo productieruimte optimaal te benutten.

Effectieve innovatie Havantec en T. Boer & zn

Kalfsvleesleverancier T. Boer & zn zag de noodzaak in van een nieuwe hygiënesluis. Deze belangrijke toegangssluis moest aan specifieke eisen voldoen. Havantec food equipment in Oirschot kwam met de juiste maatwerk oplossing.