Havantec Food Equipment

Havantec Food Equipment is een solide bedrijf met jarenlange ervaring als specialist op het gebied van verkoop en advisering van productiemachines en roestvrijstalen bedrijfsinrichtingen voor de voedingsindustrie. Ons programma is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige machines en apparatuur voor de gehele voedingsindustrie, zo staan onze machines onder andere in de vlees-, vis-, bakkerij-, pet food- en salade industrie.


Voorraad

Ons aanbod bestrijkt een breed spectrum, van productiemachines en hygiëne oplossingen tot roestvrijstalen bedrijfsinrichting en ergonomie.

Naast nieuwe machines bieden we ook gebruikte machines aan. Het uitgebreide assortiment is dan ook onze grootste kracht. 

De samenwerking met de firma Van Zutphen B.V. heeft ervoor gezorgd dat we samen uit hebben kunnen groeien tot de grootste leverancier van zowel nieuwe als gebruikte machines op de Europese markt.


Service


Omdat we weten dat uw productie niet stil mag staan zorgen wij ervoor dat we een uitgebreid aanbod machines direct uit voorraad leverbaar hebben. Krijgt u mankementen met uw huidige machines of bent u op zoek om uw productieproces uit te breiden dan is dit veelal mogelijk binnen een aantal dagen, mits de gewenste machine op voorraad is.

Tevens beschikt Havantec over een eigen technische dienst die de installaties kan plaatsen en installeren, daarnaast zorgen zij voor een flexibele, snelle en doelgerichte oplossing indien er storingen optreden.

Meer service


Wereldwijd aanwezig


Door de groeiende vraag en om internationale klanten nog beter bij te staan heeft Havantec vertegenwoordigers in Groot-Brittannië, Egypte en de Verenigde Staten. Dit zorgt ervoor dat verkoop en service niet alleen vanuit Nederland verwacht kan worden maar dat wij ook buiten Europa in een positie zijn om snel met u te schakelen op het gebied van aanschaf en service.  

Ons team

Hans van Tuijl
Jeroen van Tuijl
Patrick Sulèr
Jorrit Hoeks
Tim Heuvelmans
Bogdan Madjer
Bregje Verbeek
Willy van den Wittenboer
Johan van Griensven