Havantec Food Equipment

Havantec Food Equipment is een solide bedrijf met jarenlange ervaring als specialist op het gebied van verkoop en advisering van productiemachines en roestvrijstalen bedrijfsinrichtingen voor de voedingsindustrie. Ons programma is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige machines en apparatuur voor de gehele voedingsindustrie, zo staan onze machines onder andere in de vlees-, vis-, bakkerij-, pet food- en salade industrie.


Voorraad

Ons aanbod bestrijkt een breed spectrum, van productiemachines en hygiƫne oplossingen tot roestvrijstalen bedrijfsinrichting en ergonomie.

Naast nieuwe machines bieden we ook gebruikte machines aan. Het uitgebreide assortiment is dan ook onze grootste kracht. 

De samenwerking met de firma Van Zutphen B.V. heeft ervoor gezorgd dat we samen uit hebben kunnen groeien tot de grootste leverancier van zowel nieuwe als gebruikte machines op de Europese markt.


Bekijk ons assortiment


Service


Omdat we weten dat uw productie niet stil mag staan zorgen wij ervoor dat we een uitgebreid aanbod machines direct uit voorraad leverbaar hebben. Krijgt u mankementen met uw huidige machines of bent u op zoek om uw productieproces uit te breiden dan is dit veelal mogelijk binnen een aantal dagen, mits de gewenste machine op voorraad is.

Tevens beschikt Havantec over een eigen technische dienst die de installaties kan plaatsen en installeren, daarnaast zorgen zij voor een flexibele, snelle en doelgerichte oplossing indien er storingen optreden.

Meer service


Eigen machinelijn


In de afgelopen jaren hebben we ons assortiment sterk uitgebreid, zowel met machines als met andere roestvrijstalen equipment. Inmiddels hebben we onder onze eigen naam een compleet eigen assortiment samengesteld. Ons eigen "Havantec" merk omvat onder andere stroomverdelers,  pletters, de speciaal ontwikkelde kebabvullers KV1 en KV2 en diverse RVS bedrijfsinrichting.

Omdat ieder productieproces uniek is kunnen we samen met u en in nauw contact met onze leveranciers ten alle tijden bestaande machines aanpassen of zelfs geheel nieuwe concepten ontwikkelen om zo perfect op uw behoeftes aan te sluiten.

Wij kunnen u ook helpen met het leveren van gehele productielijnen voor u op maat gemaakt!Wereldwijd aanwezig


Door de groeiende vraag en om internationale klanten nog beter bij te staan heeft Havantec vertegenwoordigers in Groot-BrittanniĆ«, Egypte en de Verenigde Staten. Dit zorgt ervoor dat verkoop en service niet alleen vanuit Nederland verwacht kan worden maar dat wij ook buiten Europa in een positie zijn om snel met u te schakelen op het gebied van aanschaf en service.  Uitbreiding


April 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand op industrieterrein "De Stad" in Oirschot. De verhuizing naar een groter pand brengt een lading aan nieuwe mogelijkheden met zich mee. Het kantoor heeft een frisse, professionele uitstraling en is uitermate geschikt om klanten het ontvangst te bieden dat zij verdienen.

Gebrek aan ruimte was niet de enige reden voor deze verhuizing. Ook organisatie, inrichting en transport speelden duidelijk een rol. De nieuwe locatie geeft de mogelijkheid voor een showroom en een werkplaats voor de eigen technische dienst. Daarnaast biedt het de ruimte om, samen met u, machines te testen en productieprocessen na te bootsen.