Meedenken in oplossingen

Met Havantec Food Equipment krijgt u een partner die samen met u en onze toonaangevende leveranciers meedenkt in oplossingen en toepassingen. Door onze brede kennis en diepgaande ervaring zijn wij in staat om maatwerk te bieden en helpen wij u uw productieproces optimaal te laten benutten. 

Naast nieuwe machines kunnen wij ook gebruikte machines leveren die geheel gereviseerd in uw bestaande productieproces opgenomen kunnen worden.


Technische ondersteuning & preventief onderhoud

Onze eigen technische dienst kan de aangekochte machines plaatsten en installeren, daarnaast zorgen zij voor een flexibele, snelle en doelgerichte oplossing indien er storingen optreden. 

In ons onderdelen magazijn hebben wij een grote voorraad essentiële onderdelen. Hebben wij een onderdeel desondanks niet op voorraad dan zorgen we ten alle tijden dat het benodigde onderdeel zo snel mogelijk bij u is.

We bieden preventief onderhoud aan om de continuïteit van uw productieproces te waarborgen. Zo houdt u uw machines bedrijfszeker en komt u niet voor verassingen te staan. Een ander voordeel is dat ook het bestaande prestatieniveau van de machines op deze manier beter op peil gehouden worden. 

Bedrijfszekerheid en veiligheid vormen altijd de absolute uitgangspunten voor het preventief onderhoud. Daarnaast is het ook nog kostenbesparend en gaat u machine vaak jaren langer mee!

Om storingen en stilvallen te voorkomen adviseren wij om regelmatig preventief onderhoud in te plannen. Wij nemen deze taak graag voor u uit handen en doen dit op een transparante manier zonder verborgen kosten.

Bent u opzoek naar onderdelen of wilt u onderhoud en service inplannen? Neem dan contact op!

Onze technische dienst staat zowel telefonisch (+31 499 376 970) als via de mail (td@havantec.nl) ten alle tijden voor u klaar.


Inruilen

Heeft u ruimte nodig voor nieuwe machines of wilt u machines inruilen bij aankoop van een nieuwe? Als internationaal opererende specialist in productiemachines voor de voedingsmiddelenindustrie is Havantec ook geïnteresseerd in de aankoop productiemachines en complete productielijnen.

Wilt u informeren naar de mogelijkheden of wilt u een machine aanbieden? Neem dan contact met ons op!


Financieringsmogelijkheden

Investeringen in uw productieproces kunnen kostbaar zijn. Daarom kunnen wij u, naast advies met betrekking tot uw machines, ook helpen bij het aanvragen van financieringsmogelijkheden. Zo hebben wij in het verleden klanten geholpen met het aanvragen van zakelijke lease. 

De voordelen hiervan zijn onder andere:

  • Duidelijke, constante tarieven gedurende de gehele leaseperiode 
  • Directe belastingvermindering als bedrijfskosten
  • Geen gebruik van eigen vermogen nodig
  • Behoud van volledige flexibiliteit van de kredietlijn