Meedenken in oplossingen


Met Havantec Food Equipment krijgt u een partner die met u meedenkt in oplossingen en toepassingen. Door onze brede kennis en diepgaande ervaring zijn wij in staat om maatwerk te bieden en u zo uw productieproces optimaal te laten benutten. 

Naast nieuwe machines kunnen wij ook gebruikte machines leveren die geheel gereviseerd in uw bestaande productieproces opgenomen kunnen worden.

Technische ondersteuning


Havantec beschikt over een eigen technische dienst die de machines kan plaatsten en installeren, daarnaast zorgen zij voor een flexibele, snelle en doelgerichte oplossing indien er storingen optreden. 

In ons onderdelen magazijn hebben wij een grote voorraad essentiële onderdelen. Hebben wij een onderdeel des ondanks niet op voorraad dan zorgen we ten alle tijden dat het benodigde onderdeel zo snel mogelijk bij u is. 

Zowel telefonisch als via de mail zijn zij ten alle tijden voor u te bereiken.Financieringsmogelijkheden

Investeringen in uw productieproces kunnen kostbaar zijn. Daarom kunnen wij u, naast advies met betrekking tot uw machines, ook helpen bij het aanvragen van financieringsmogelijkheden. Zo hebben wij in het verleden klanten geholpen met het aanvragen van zakelijke lease. 

De voordelen hiervan zijn onder andere:

  • Duidelijke, constante tarieven gedurende de gehele leaseperiode 
  • Directe belastingvermindering als bedrijfskosten
  • Geen gebruik van eigen vermogen nodig
  • Behoud van volledige flexibiliteit van de kredietlijn