Vlugge vernieuwing in het productieproces van Homeko

De productie van Homeko werd belemmerd door een verouderde menger die niet meer naar behoren werkte en niet meer voldeed aan de veiligheidseisen van deze tijd. Het was dringend tijd voor vernieuwing! Homeko is bij Havantec terecht gekomen omdat ze al eerder hadden ervaren hoe snel en oplossingsgericht de samenwerking verloopt.

Na analyse van de huidige productiebehoeften en eisen bleek snel uit dat Homeko niet op zoek was naar complexiteit, maar naar behoud van het essentiële mengproces. Gebruiksgemak en eenvoud werden gecombineerd met de nieuwste veiligheidsnormen om incidenten te voorkomen.

Door de korte lijnen en het ruime assortiment machines op voorraad is binnen een week de gloednieuwe menger geleverd en operationeel gemaakt. De oude machine werd tijdens dit proces ingeruild, waardoor de productieruimte vrij bleef en Homeko zich niet langer bezig hoefde te houden met de verkoop van de machine.

Homeko is uitermate tevreden met hun nieuwe, krachtige menger, die hen in staat stelt om sneller en efficiënter te mengen. Dankzij de kwaliteit van de N&N menger is hun productiecapaciteit ook aanzienlijk verhoogd. Bovendien vertrouwen ze nu nog meer op de uitstekende service van Havantec en leggen ze meer vraagstukken omtrent hun productieproces en hygiëne in onze handen.