In 2022 kiest Havantec er voor om maandelijks een leverancier te interviewen. Deze maand leren jullie Lakidis beter kennen. Al jarenlang een trouwe leverancier van ons, gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 

De ontwikkeling van Lakidis

Lakidis Food Processing Machinery is de grootste Griekse producent van machines in de voedingsindustrie. Naast haar sterke positie in Griekenland, is Lakidis via dealers actief op 6 continenten. Lakidis is opgericht in 1965 en sindsdien is het bedrijf constant in ontwikkeling geweest. Hier heeft de focus vaak gelegen op knowhow. Lakidis is altijd op zoek naar mogelijkheden om de machines nóg beter te maken.

 

Ervaren in het vak

De missie van Lakidis is het produceren van machines van hoge kwaliteit met de nadruk op nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Samen met Havantec wordt er vaak gekeken naar mogelijkheden om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Machines van Lakidis verlaten de werkplaats dan ook pas na uitvoerige controle. Door haar jarenlange ervaring in de branche, weet Lakidis als geen ander hoe het in kan spelen op productiebehoeften van de klant. Maatwerk is geen probleem.

 

Havantec ervaart de samenwerking met Lakidis als zeer positief en is trots om het merk te vertegenwoordigen. Dit met wederzijdse tevredenheid.

 

‘’Havantec is een betrouwbare partner die ons heeft geholpen om Lakidis naam te geven in de Benelux. Daarnaast helpt Havantec ons om het assortiment te verbeteren.’’

 

Bent u benieuwd naar wat Lakidis te bieden heeft? Bekijk dan het assortiment op onze website!