Ook binnen de AGF sector wordt hygiëne alsmaar belangrijker. Naast de vleesindustrie zien ook AGF-bedrijven dat alles op hygiënisch gebied perfect in orde moet zijn. Snebo, gespecialiseerd in het schillen en snijden van uien, heeft om die reden een tweede Foamico schuimreinigingsinstallatie van Havantec geplaatst. Snebo zet niet alleen stappen in de vernieuwing van productiemachines maar ook in hygiëne-oplossingen. Zo zorgen we voor een optimaal productieproces vertelt Valerie Snepvangers in een interview met AGF journalist Jannick Flach. 

"Het is één van de vele mogelijkheden bij ons. Ik denk dat we kunnen spreken van een prettige samenwerking tussen Snebo en Havantec, licht Cas Voets, sales manager hygiene toe in dit artikel. 

"We hebben het voordeel dat we een goede technische man hebben die precies weet wat hij wil," gaat Valerie verder. "Als je namelijk gaat kijken naar de mogelijkheden op hygiënisch gebied struin je de beurzen af in Berlijn of Keulen, waarbij je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toen wij onze schillerijen hier vernieuwd hadden, kwamen we echter via via al snel uit bij PHT Benelux, wat later veranderde in Havantec. Dan weet onze technische man precies wat hij moet vragen en hoe hij het wil en kom je vervolgens samen tot de ideale oplossing om iets goeds weg te zetten voor de toekomst." 

Klik op de knop om het complete artikel te lezen