Advies op maat

Altijd op voorraad

Ondersteuning bij installatie en onderhoud

Hoge kwaliteit mengers van N&N

Havantec heeft zichzelf al meer dan 20 jaar bewezen in de voedingsmiddelenindustrie. De roestvrij stalen productie machines en aanverwante randapparatuur worden over de hele wereld gebruikt. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment mengers voor voedingsmiddelen. Dit gaat van kleine modellen tot grote modellen maar het kan altijd groter! Op aanvraag kunnen wij speciale mengers laten maken, bekijk hiernaast de video waarin we 2 custom mengers van wel 6000L hebben geplaatst. 

Onze kracht ligt in onze voorraad, de snelle manier waarop we kunnen schakelen en korte communicatielijnen. Dit houdt ons flexibel en zo kunnen we passende oplossingen aanbieden voor uw behoeftes. Vraag hieronder vrijblijvend advies aan over de mogelijkheden die we uw productieproces kunnen bieden. 

Mengers voor uw productie proces

Industriële mengers voor een breed scala aan producten zijn verkrijgbaar met verschillende mengassen en diverse opties om perfect aan te sluiten op uw productieproces. De mengers van N&N staan zéér goed aangeschreven.

Peddelmengers: Mengers voorzien van peddelassen die zorgen voor een universeel mengproces en zijn daardoor perfect voor het menger van diverse producten.

Z-Arm Mengers: De Z-vormige mengassen zijn speciaal ontwikkeld om product van stevigere structuur (denk aan de structuur van deeg) te mengen.

LintmengersDe kenmerkende dubbele lint as met kleinere en grotere diameter zorgt voor korte mengtijden van droge producten zoals poeders, kruiden en specerijen.

Leverbaar met diverse opties zoals: frequentieregeling, beladers, easy clean, temperatuur regulering, water dosering en weegcellen. Bekijk hier alle mogelijke opties!


Samenwerken met Havantec?

  • Vrijblijvend komt een collega van ons bij u op bezoek voor advies op maat
  • Oplossingen en machines afgestemd op uw bedrijfsinrichting
  • Installatie en onderhoud service
  • Een belafspraak om elkaar beter te leren kennen