this is the first image in the slider
this is the index image in the slider
this is the index image in the slider
Normwagen toebehoren

Havantec Normwagenheffer Type SNT

Koelen, pekelen, uitharden en rijpen van voedingsmiddelen zijn tijdrovend en zorgen en vragen bij een grote productie aardig wat ruimte. Met de Normwagenheffer SNT kunnen zowel 200 als 300 liter normwagens tot 1800 mm hoog worden getild en zo eenvoudig in rekken worden geplaatst. Hierdoor kunnen tot wel 3 normwagens boven elkaar geplaatst worden. 

Overal inzetbaar

Dankzij de krachtige accu en zijn compacte ontwerp is de heffer mobiel en eenvoudig te verplaatsen.
De liftschacht is een telescopisch systeem dat de machine zo klein mogelijk houdt en goed hanteerbaar maakt. De lift is zo overal binnen uw bedrijf inzetbaar en dat maakt het de perfecte oplossing om de rug van uw medewerkers te ontlasten en uw productie te verbeteren.

Veiligheid staat centraal

Type SNT is voorzien van zowel een alarm bij het achteruit rijden als ook een LED flitslicht om collega’s in de buurt te waarschuwen voor de bewegende delen. De machine zakt met zijn enkelvoudig werkende hydraulische cilinder op zwaartekracht. Dit maakt het een zeer veilig apparaat in uw productie.

Normwagenstapelaars zijn speciaal ontwikkeld voor de voedingsmiddelen industrie. De machines zijn van roestvrijstaal en daardoor eenvoudig te reinigen met bijvoorbeeld zowel hoge als lagedruk.

Select

Merk
Havantec
Stroomvoorziening
12 V semi-tractie accu
Afmetingen
985 x 1265 x 1730 (2530) mm
Gewicht
300 kg
0