this is the first image in the slider
this is the index image in the slider
this is the index image in the slider
this is the index image in the slider
Handwasbakken

ITEC Wasbakken 20580-serie

Handen reinigen en drogen aan een roestvrijstalen wastafel. Met de geïntegreerde handdroogtechnologie van Dyson Airblade Tap kunnen de handen in slechts 12 seconden aan de gootsteen gedroogd worden. 

Een apart gebied voor het drogen van de handen is niet nodig, wat voorkomt dat er op vloeren druppelt en verbetert de hygiëne. Water en lucht worden contactloos aangeleverd - gebruikers hoeven de kraan niet aan te raken. Intelligente infraroodsensoren genereren licht om de precieze positionering van handen te bepalen. 

Het zeer effectieve HEPA-filter verwijdert 99,9% van alle door de lucht verspreide bacteriën en virussen voordat ze de handen bereiken. Contactloze werking betekent dat water alleen wordt verbruikt als de handen onder de uitlaat worden gehouden. Dit vermindert het waterverbruik en de bedrijfskosten.

• Hygiënisch ontwerp met een roestvrijstalen achterpaneel en fijn afgewerkte hygiënische oppervlakken.
• De geïntegreerde Dyson AIRBLADE ™ -tap, een sensorfitting met een geïntegreerde handendroger, maakt handreiniging mogelijk en drogen direct in het bassin in slechts 12 seconden.
• Geen extra handdroogruimte vereist en geen spatten op de vloeroppervlakken.
• Zowel water als lucht wordt geregeld door een sensor, zodat contact met de fittingen of bedieningsknoppen niet nodig is.
• Het waterverbruik is aanzienlijk verminderd.
• Reinigingstroggen met twee en drie DYSON AIRBLADE ™ -kranen ook beschikbaar.

Select

Merk
ITEC
Besturing
Sensor verwerkt in kraan
Afmetingen (LxBxH)
500x505x805 mm
0