Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Geinstalleerd: N&N MV-300, MIX-500 ZV en Nowicki KN-330 schotelcutter

Geplaatst op 24-10-2018

Deze week een mooie lijn van 3 uitstekende machines geïnstalleerd bij een zeer gewaardeerde klant! Het gaat hier om een MIX-500 ZV Z-arm menger, MV-300 vacuümtumbler van N&N Nadratowski en KN-330 schotelcutter van Nowicki.

 

In het verleden heeft deze klant al eens een MV-300 en KN-330 door ons geleverd gekregen. Hierover waren zij zo enthousiast dat er bij de wens voor twee dezelfde machines voor hun secundaire locatie niet lang na gedacht hoefde te worden. Inmiddels staan de 2de MV-300 en KN-330 stevig op hun plek om deel uit te maken van het  productieproces.

 

Naast deze bekende toevoegingen wordt het machinepark voor het eerst ook uitgebreid met een  MIX-500 ZV. Deze 500 L vacuümmenger met Z-arm. De dubbele mengrichting maakt deze menger uitstekend geschikt voor het mengen van zowel salades, vleesproducten en verschillende deegsoorten. De vacuüm functie zorgt ervoor dat het product nog meer uit elkaar wordt gehaald om zo optimaal te kunnen mengen. « Terug naar overzicht