Havantec Food Equipment verhuist!

Vanaf april is Havantec Food Equipment verhuisd naar Den Uitvanck 16 in Oirschot. Het bedrijf van Hans van Tuijl, gespecialiseerd in roestvrijstalen productiemachine en bedrijfsinrichtingen voor de gehele voedingsindustrie. 

“De verhuizing naar een groter pand brengt een lading aan nieuwe mogelijkheden met zich mee. Het kantoor heeft een frisse, professionele uitstraling en is uitermate geschikt om klanten het ontvangst te bieden dat zij verdienen. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie een kijkje te komen nemen” aldus Hans van Tuijl.

De nieuwe locatie geeft ruimte voor een showroom en werkplaats. Daarnaast biedt de extra ruimte ons de mogelijkheid om productietesten met u uit te voeren. Hiermee kunnen wij samen met u nog beter de juiste oplossingen vinden voor unieke en innoverende productie wensen. 

“Flexibiliteit en het meedenken in oplossingen zijn de drijvers van ons bedrijf. We staan dan ook voor iedere uitdaging open en ondersteunen klanten bij het bereiken van het gewenste resultaat” aldus de oud-slager.

Komt u op bezoek? Laat het even weten. Tel. 0499-376970, info@havantec.nl