Werken bij Havantec

Havantec Food Equipment is een solide bedrijf, gevestigd in Oirschot, met jarenlange ervaring als specialist op het gebied van verkoop en advisering van productiemachines/-lijnen, hygiëne oplossingen en RVS bedrijfsinrichtingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Het klantenbestand van Havantec bestaat niet alleen uit bedrijven uit Nederland, België, Duitsland, maar ook uit landen als Spanje, England, Verenigde Staten, Dominicaanse Republiek en vele andere wereldwijd. Havantec Food Equipment is een familiebedrijf met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. Je komt te werken in een leuk en gezellig team waarbinnen je veel vrijheid krijgt.


Vacatures  


Allround servicemonteur (40u)

Als Allround servicemonteur houd jij je bezig met de technische aspecten rondom onze machines en installaties. Je houdt je bezig met onderhoud, reparaties en revisies. Ook speel je een belangrijke rol bij het in bedrijf stellen en installeren van nieuwe machines en installaties en het oplossen van storingen. Naast werkzaamheden in onze werkplaats werk je dus ook op locatie bij de onze klantrelaties. Door jouw inzet blijven onze klanten op volle toeren draaien. Klik op de titel voor meer informatie. 


Elektromonteur (40u)

Als elektromonteur houd jij je bezig met de elektrisch technische aspecten rondom onze machines en installaties. Je houdt je bezig met onderhoud, storingen, reparaties en revisies. Je speelt een belangrijke rol bij het in bedrijf stellen en installeren van nieuwe machines en installaties en bij het oplossen van storingen. Je zult werkzaamheden uitvoeren op locatie bij onze klantrelaties, hiervoor maak je gebruik van een volledig uitgeruste serviceauto, daarnaast voer je werkzaamheden uit in onze werkplaats. Door jouw inzet blijven onze klanten op volle toeren draaien. Klik op de titel voor meer informatie.

Solliciteer direct en stuur je CV en motivatie naar vacature@havantec.nl