Vacature Hoofd Technische Dienst

Havantec Food Equipment B.V. in Oirschot is specialist op het gebied van verkoop en advisering van productiemachines, hygiëne oplossingen en roestvrijstalen bedrijfsinrichtingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Havantec is een gezond, succesvol en groeiend bedrijf met een gezellige werksfeer, waarbij gastvrijheid en collegialiteit hoog in het vaandel staat. Even bij elkaar langslopen is gewoon aan de orde en ondanks dat we ons met ander soort werkzaamheden bezighouden, weten we elkaar gauw te vinden wanneer we elkaar nodig hebben.

Onze klanten zijn wereldwijd terug te vinden, waarvan het grootste deel in de Benelux, Duitsland en Groot-Brittannië en zijn actief in de vlees-, vis-, bakkerij-, pet food- en salade industrie. In de voedingsmiddelenindustrie is snel schakelen en constante productie en kwaliteit een vereiste. Hierin maakt Havantec zich sterk door een grootte voorraad, korte logistieke lijnen en een snelle en adequate service.

Functie

In deze functie ben je de eindverantwoordelijke voor de technische aspecten van ons bedrijf; hieronder vallen zowel de interne technische aspecten als de technische aspecten van onze klanten en leveranciers. Je bent een spin in het web en bent cruciaal voor de organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s, leveranciers en klanten voor technische aspecten. Daarbij handel je vragen en klachten af en verstrek je de betrokken medewerkers met informatie aangaande de technische werkzaamheden en planning. Je plant benodigd materieel en personeel effectief en efficiënt. Daarnaast zorg je tijdig voor producten en/of diensten tegen gewenste prijs- en kwaliteitsniveau.

Je bent gedreven, besluitvaardig, organisatorisch sterk en communicatief sociaal vaardig. Daarnaast kun je uitstekend onder tijdsdruk werken en toon je flexibiliteit ten aanzien van werktijden. Je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen en je bent accuraat in de uitvoering van jouw werkzaamheden. 


Wat je gaat doen:

 • Klanten per email of telefonisch te woord staan bij vragen of problemen 
 • Werkvoorbereiding doen voor inbedrijfstellingen van machines
 • Service coördineren (informatie vergaren, materiaal en informatie voorbereiding voor de monteurs, afchecken van mogelijkheden en beperkingen bij de klant, Afspraak fysiek inplannen, service rapporten verzamelen, openstaande acties opvolgen en terugkoppelen naar de klant en evt. vervolgafspraak inplannen)
 • Planning maken voor interne en externe werkzaamheden en hierop de medewerkers van de technische dienst aansturen.
 • Offertes aanmaken voor onderhoud, reparatie, revisie & onderdelen
 • Beheer technisch onderdelen magazijn met daarbij het coördineren van de bestellingen.
  Zowel order gestuurd als voorraad gestuurd
  (order aannemen, bestellen bij leverancier, orderbevestiging sturen, pakbon aanmaken, verzendklaar maken, facturatie voorbereiding afwerken en archiveren)
 • Technische vraagbaak intern en extern
 • Economisch / commercieel bewaker


Functie eisen:

 • Een enthousiast en gedreven persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden. 
 • Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels en kunt je voldoende verstaanbaar maken in het Duits.
 • Je bent organisatorisch sterk, flexibel en een echte teamplayer.
 • Je hebt een goed analytisch en technisch inzicht en bent besluitvaardig 
 • Je beschikt over commercieel denkvermogen en zorgt dat middelen en tijd optimaal gebruikt worden
 • Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen, neemt initiatief en bent overtuigend 
 • Je beschikt over een stevige persoonlijkheid.


Interesse in deze uitdagende vacature?

Mail dan je CV en motivatie naar Hans@havantec.nl. Kijk voor meer informatie op www.havantec.nl of bel ons als je vragen hebt over de vacature: 0499-376 970

Neem contact op!