Totale reiniging, volledig contactloos

Vandaag de dag is hygiëne een van de hoogste prioriteiten in de voedingsindustrie. De “Clean & Dry” handreinigingsbak combineert verschillende hygiënefuncties en zorgt voor een optimale hygiëne in het productieproces.


Een Dyson Airblade™ Tap – een sensor met geïntegreerde handdroger – is ingebouwd in de achterwand van de “Clean & Dry” reinigingsbak. De bediening is volledig contactloos. Het reinigen, desinfecteren en drogen van de handen vindt direct bij de reinigingsbak plaats. Een aparte ruimte voor het drogen van de handen is daarom niet meer nodig en er druppelt geen water meer op de vloer bij het verwisselen.

De Airblade™ Tap droogt uw handen in een recordtijd van slechts twaalf seconden. Een zeer effectief HEPA-filter verwijdert 99,9% van de deeltjes uit de lucht die bacteriën en virussen kunnen bevatten voordat ze je handen raken.

Nog een pluspunt: Dankzij de contactloze werking stroomt het water alleen als de handen onder de kraan worden gehouden. Dit vermindert het waterverbruik.

Laat u adviseren over uw hygiëne inrichting