Investeren of machine leasen?

Zijn er machines binnen uw productieproces aan vervanging toe of wilt u uw productie uitbreiden/optimaliseren maar ziet u op tegen hoge uitgave?
Wilt u uw investeringskosten meer in lijn brengen met de opbrengsten? Dan is leasing dé oplossing. 

U betaalt voor de lease van de machine terwijl de productie al loopt. Zo kan het werkkapitaal beschikbaar blijven, dat anders voor jaren in uw machinepark verdwijnt. Een machine leasen betekent per maand een bedrag betalen dat is afgestemd op de economische levensduur.

Investeer wanneer het nodig is en zet uw cash in voor strategische doelen.


Wat is leasen precies?

Veelal kennen we leasen van auto's, maar er worden veel meer zaken geleased. Van trucks tot bedrijfspanden maar ook nieuwe en gebruikte productiemachines.

Leasen is eigenlijk een soort huren, maar dan anders... Het is een overeenkomst tussen een leasemaatschappij en een klant. Hierin staat dat de leasemaatschappij tijdens een bepaalde periode tegen een bepaalde prijs een productiemachine aan haar klant beschikbaar stelt.

Hét belangrijkste voordeel van leasing als financiering is dat u kunt beschikken over een bedrijfsmiddel zonder directe investering.
U kunt opbrengsten met een machine realiseren, terwijl u de machine huurt of aflost.


Financieren: gebruikte of nieuwe machines

U kunt nieuwe, maar ook tweedehands bedrijfsmiddelen leasen. Zolang het maar om roerende zaken gaat die duidelijk te herkennen zijn. Wij werken samen met een vertrouwde financieringspartner en zo kunt u via hen productiemachines zoals: Gehaktmolens, Mengers, Tumblers en Snijmachines maar ook hygiëne voorzieningen of transportmiddelen leasen, zonder dat u direct hoge kosten hoeft te maken. Dat is dan ook meteen HET voordeel van leasen. U hoeft geen grote investering te doen, maar u betaalt een bedrag per maand. Zo houdt u ruimte in uw financiën om te ondernemen.


4 voordelen van leasen

  • Het biedt u financiële ruimte om te ondernemen
  • U financiert bedrijfsmiddelen tot 100%
  • U ontvangt mogelijk fiscale voordelen
  • Het is eenvoudig en snel


Wat kan ik leasen?


Wilt u een bedrijfsmiddel leasen?

Neem contact met ons op +31 499 376 970 - info@havantec.nl