Havantec is zich er van bewust dat de vraag naar automatische productielijnen over de hele wereld snel groeit. Deze voortdurende trend naar productielijnen wordt gedreven door de noodzaak om de productiekosten voortdurend te verlagen (met behoud van een constante kwaliteit), de verwerkte grondstoffen te standaardiseren en de traceerbaarheid te garanderen.


Samen met u is Havantec in staat om kant-en-klare oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften, en die overeenkomen met de juiste apparatuur, rekening houdend met de beschikbare ruimte, productie volume, verwerkingsmethoden en productdiversiteit. Wij zorgen voor de flow van materialen en sluit de installatie zowel mechanisch aan en in termen van werking, gegevensverwerking en veiligheidstechniek het bereiken van hoogwaardige, efficiënte en betrouwbare productieprocessen voor uw producten. Het resultaat is een kant-en-klare oplossing, uit de ruwe materiaal voor het afgewerkte product.


Onze succesvolle projecten zijn gebaseerd op bewezen apparatuur zoals mixers, mixer-slijpmachines en flakers. Ons assortiment omvat ook diverse transportsystemen, zoals bandtransporteurs of schroeven transportbanden. Het centrale bedieningspaneel, inclusief controle en bewakingsapparatuur en optimale veiligheidsoplossingen vormen een aanvulling op het scala aan productielijnen. Dankzij de geautomatiseerde productielijnen, garandeert Havantec een consistente productkwaliteit en betrouwbaar productieproces. 

Neem voor meer informatie contact met ons op! 

mail: info@havantec.nl

tel: +31 (0)499 376 970