Samag

Samag Group

Innovatie is tegenwoordig alles, het is de strategische keuze die het economische succes van een onderneming aanzienlijk bepaalt. Samag heeft ervoor gekozen te groeien en te innoveren door uit te gaan van de waarde van een CENTRALE organisatiestructuur. We noemen het klantgerichtheid, luisteren naar hun behoeften met snelheid en zonder problemen te veroorzaken met direct gebruik van de kennis van het hele bedrijf, direct doorgegeven aan onze klanten. Alleen op deze manier kan onze 40 jaar ervaring een garantie zijn en onze producten onmiddellijk beschikbaar zijn.

SAMAG heeft in de loop der jaren een belangrijk verkoop- en servicenetwerk opgebouwd dat is onderhouden en ondersteund door professionals en geautoriseerde verkooppunten in heel Italië en Europa. Daarnaast, om de markt te controleren vanuit een commercieel en technisch oogpunt, een nieuwe website die alle geïnteresseerde partijen en mogelijke nieuwe klanten in staat stelt "just-in-time" rechtstreeks te communiceren met de professionele knowhow van het moederbedrijf. Deze nieuwe realiteit zal zij aan zij werken met het Samag en multi-brand dealernetwerk in Italië en Europa. Ons bedrijf beschikt, ook vandaag nog, over online, innovatieve, technologische, betrouwbare en veilige producten met een verhoogde verwerkingscapaciteit en maakt de producten op een consistente manier gebruiksvriendelijk.

Onderscheidend

Onze hoge capaciteit voor planning en ontwerp en onze uitgebreide ervaring stellen SAMAG in staat om onafhankelijk te zijn in de vervaardiging van de hoofdcomponenten (dankzij onze geautomatiseerde werkcentra) en in staat te zijn om de behoeften van elke individuele klant te analyseren met behoud en garantie van de controle en uitwisselbaarheid van reserveonderdelen op tijd. Naast de verkoop van vorkheftrucks biedt SAMAG ook andere diensten aan, zoals verhuur, service na verkoop, levering van reserveonderdelen en training. We weten dat productie-ervaring elke dag belangrijker wordt. De belofte van een positieve relatie met de klant komt tot uiting in de onmiddellijke antwoorden op hun behoeften en hoeft dus niet veel werkuren te verliezen als gevolg van het uitvallen van vrachtwagens. Deze filosofie vereist de ononderbroken aanwezigheid van een online SAMAG-expert en is altijd aanwezig in het bedrijf voor technische service en verkoopinformatie.