NIEROLEN Service und Vertriebs GmbH werd opgericht in december 1998 in Lenggries, Duitsland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van producten van polyethyleen en roestvrij staal. Gekwalificeerde medewerkers en een modern machinepark garanderen een hoge kwaliteit van de producten.

De kerncompetentie ligt op het gebied van de kunststofverwerking. Vanaf het in eigen beheer kleuren van het ruwe granulaat, via de productie van de ruwe maatplaten, tot en met de eindverwerking van de halffabrikaten tot klantspecifieke producten, reageren wij snel en gericht op de wensen van de klant. Als milieubewuste onderneming recycleert NIEROLEN GmbH ook eigen productiesecties.

Het productassortiment omvat individuele, sectoroverschrijdende oplossingen op het gebied van wandbeschermingssystemen, componenten en fabrieksuitrusting.

Wandbeschermingssystemen worden in de meest uiteenlopende branches gebruikt. In een ziekenhuis worden andere producteisen aan het product gesteld, zoals in voedselverwerkende bedrijven, magazijnen of sportstadions. Om deze reden zijn er verschillende systemen beschikbaar voor de gebruiker. Zo kan optimaal worden voldaan aan zowel de structurele voorwaarden als aan de wettelijke eisen, zoals brandbeveiliging, hygiënevoorschriften, enz.

Tot de productgroep van bouwelementen behoren ook zwenk- en schuifdeuren van NIEROLEN voor commercieel en industrieel gebruik.

Daarnaast zijn er deuren van roestvrij staal en PVC inclusief de passende kaders van roestvrij staal of kunststof. Het programma wordt gecompleteerd door een uitgebreid assortiment strokengordijnen.

Wij produceren snijplaten, hakblokken, tafelsteunen of complete staaftafels voor commercieel gebruik. Ons portfolio omvat ook plaatproducten in diverse diktes en kleuren, alsmede draag- en rijplaten voor de bouwsector.

Het is ons doel om een competente, betrouwbare en flexibele partner te zijn voor onze zakenpartners, die, rekening houdend met zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en in harmonie met de natuur, de best mogelijke service bieden.

Snelheid, kwaliteit en de implementatie van klantspecifieke eisen zijn onze sterke punten.