Beter, eenvoudiger, zuiniger - de snijtechnologieclaims van MHS zijn even kort als bondig. MHS-Schneidetechnik GmbH is al meer dan 25 jaar een van de meest innovatieve internationale fabrikanten van snijtechnologie voor de levensmiddelenindustrie.

Opgericht in 1988, specialiseerde MHS zich aanvankelijk in vleessnijmachines. Ook vanuit de bakkerijsector kwam al snel de vraag naar machines voor het snijden van brood van hoge kwaliteit.

Met innovatieve ideeën en topkwaliteit werd MHS een van 's werelds grootste producenten van vlees- en broodsnijmachines voor gebruik in de handel en industrie.

De nabijheid van de klant en het persoonlijke contact en de uitwisseling van informatie stellen MHS in staat om voortdurend te luisteren naar nieuwe eisen, behoeften en wensen, en daar snel op in te spelen. Op deze manier worden innovaties in zeer korte tijd gerealiseerd, in nauwe samenwerking met de klanten.

Het is het doel van MHS om de pionier te blijven op het gebied van innovaties, kwaliteit, hygiëne en service.

MHS-snijmachines worden regelmatig door externe testlaboratoria getest op veiligheid en hygiëne en voldoen daarmee aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

Door de combinatie van een uitstekende snijkwaliteit, een hoge doorvoercapaciteit, individueel instelbare snijdiktes en een uitgebreid machineprogramma biedt MHS voor elke gebruiker de ideale oplossing.