Metalbud Nowicki

Metalbud NOWICKI is een van de meest erkende Europese fabrikanten van hoogwaardige machines voor vleesverwerking. Het bedrijf met betrouwbare productie en professionele service is opgericht in 1974.

Metalbud NOWICKI hoogopgeleide en ervaren specialisten (wetenschappelijk onderzoekingenieurs, ingenieurs - ontwerpers, technologen, bedieningspersoneel van CNC-machines, technici en managers) kunnen zelfs de moeilijkste en meest complexe taken uitvoeren die het gevolg zijn van de voortdurend veranderende behoeften van de klant. Het cruciale doel van de activiteit Metalbud NOWICKI is om te voldoen aan de behoeften van de klant op het hoogste niveau.

Metalbud NOWICKI is een fabrikant van ongeveer 20 serie types bestaande uit bijna 150 modellen van machines voor vlees- en voedselverwerking en complete, technologische lijnen voor individuele toepassingen. 

De productie van Metalbud NOWICKI is gebaseerd op up-to-date, zeer geavanceerde technologieën voor snijden, verspanen, kunststofvormen en herhaalbare montagewerkzaamheden. Ze worden allemaal uitgevoerd met professionele, digitaal bediende machines die onder toezicht staan van het computerkwaliteitscontrolesysteem; bijvoorbeeld machines voor watersnijder ("Water Jet"), voor plasmasnijder, lasersnijden, machines met numerieke besturing: draaiende draaibanken, CNC-frezen, geavanceerde semi-automatische lasmachines en verzamelstations.

Elke stap van het productieproces is onderworpen aan kwaliteitscontrole die begint met de levering van grondstoffen (testen van de hardheid, testen van de conformiteit van de materiaalsamenstelling en afmetingen), alle productieactiviteiten omvatten en klaar is met de definitieve kwaliteitscontrole van kant-en-klare machines in bedrijf. Alle kwaliteitscontrolesystemen worden bewaakt door een computersysteem dat defecte materialen, componenten en halffabricaten verwijdert, zodat elementen van de hoogste kwaliteit naar de assemblagelijnen worden geleid.

Metalbud NOWICKI ontwerpbureau, technologische afdeling en R & D-afdeling zijn uitgerust met professionele constructie en laboratoriumtools. Ze zijn gericht op een permanente ontwikkeling van onze bestaande producten voor betere prestaties en om de toekomstige vraag van de markt te voorspellen.