Itec Frontmatec

Voor ITEC is hygiëne de essentie van alles. Ze zijn van mening dat hygiëne consumenten beschermt en tegelijkertijd een wereldwijd concurrentievoordeel biedt. Dit geldt in het bijzonder waar hoge hygiënenormen vereist zijn - b.v. in de voedingsindustrie, distributie, gastronomie, ziekenhuizen en medische praktijken. Sinds 1990 hebben we ons daarom toegelegd op de productie van hoogwaardige hygiënesystemen.

Ons doel is om hygiëne volledig te integreren in de bedrijfsprocedures van onze klanten - betrouwbaar, modern en winstgevend voor iedereen. ITEC-merkproducten omvatten modulaire reinigings- en desinfectieoplossingen en gaan door tot strenge controlesystemen en complete hygiënesluizen. In de levensmiddelenhygiëne variëren ITEC-producten van reinigingseenheden voor messen en schorten tot chemische reiniging van het oppervlak met UV-C-tunnelsystemen.

ITEC is een sterk merk binnen de Frontmatec Group. Sinds 2017 is het een gespecialiseerd merk voor innovatieve hygiënische apparatuur en oplossingen onder het merk van Frontmatec. Het ITEC-merk is ontstaan uit het Beckum-gebaseerde ITEC-bedrijf, een wereldwijde marktleider voor systemen voor persoonlijke hygiëne, innovatieve automatiseringsoplossingen voor de voedingsindustrie en ergonomisch ontworpen procesgereedschappen.