Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Strategische Alliantie: PHT-Benelux

Geplaatst op 23-02-2018

Met veel genoegen en trots mogen wij bekendmaken dat er een samenwerking is ontstaan tussen het Duitse PHT en het Nederlandse Havantec Food Equipment!

Waarom deze samenwerking?

Het productaanbod van PHT heeft veel raakvlakken met het aanbod van Havantec. Daarnaast zijn deze twee bedrijven zeer ervaren in het adviseren en verkopen van bedrijfsinrichtingen voor de voedingsindustrie. Waar Havantec zich heeft richt op complete roestvrijstalen bedrijfsinrichtingen voor de voedingsindustrie, focust PHT zich compleet op de hygiëne en is bovendien bekend voor betrouwbare after sales service. Door de marktkennis in Nederland te combineren met de gespecialiseerde kennis op het gebied van hygiëne vullen deze twee bedrijven elkaar perfect aan.

Wat is het doel?

Het voornaamste doel van de samenwerking is om de gehele voedingsindustrie compleet te kunnen ontzorgen op het gebied van hygiëne. Dit betekend dat PHT-Benelux de uw partner kan zijn voor zowel persoonlijke hygiëne, reinigingsmachines voor productie materialen, reinigingsinstallaties voor machines en productieruimtes en kleedruimte inrichting. PHT-Benelux biedt hiervoor zowel advies als installatie, service en onderhoud. 

Dit alles biedt PHT-Benelux aan de hand van 4 kernwaarden:

Passie                 Hygiëne en voedselveiligheid zijn onze passie
Innovatief            Wij denken een stap vooruit 
Toonaangevend   Wij zijn toonaangevend in de dingen die wij doen.
Compleet             Wij ontwikkelen geïntegreerde totaal oplossingen

PHT-Benelux Leading Through Innovation
Hygiëne en voedselveiligheid zijn onze passie. Onze klanten, onze leveranciers en onze medewerkers liggen ons aan het hart – we meten ons succes af aan hun tevredenheid. Dit motiveert ons, om innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Wat merkt de markt van deze samenwerking?

De klanten van Havantec Food Equipment merken in de basis niets van de samenwerking. Dit wil zeggen dat de bedrijfsactiviteiten van Havantec niet veranderen, maar Havantec wel een sterke partner erbij heeft op het gebied van hygiëne en hier een nog uitgebreider aanbod in kan bieden. 

Voor PHT is de Nederlandse markt een vrij nieuwe markt, tot op heden zijn zij actief in Duitsland, Oostenrijk en Zuid-Afrika en sinds een jaar in Nederland met Nederlands sprekende medewerkers. Door deze samenwerking kan PHT haar expertise ook met de Nederlandse markt delen. 


Wilt u de komende tijd op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van deze samenwerking of heeft u vragen en/of opmerkingen? neemt u dan contact op met Jeroen van Tuijl via vantuijl@pht.group


PHT-Benelux - Uw Partner voor Hygiëne en Technologie
Den Uitvanck 20
5688 XG Oirschot

www.pht.group
+31 85 - 105 2015
info.nl@pht.group

Uw contactpersonen:

Patrick Beyering                           Mareike Trawinski                             Jeroen van Tuijl          
+31 6 57 44 86 35                          +31 85 105 2015                                 +31 6 301 05 200
beyering@pht.group                      trawinski@pht.group                            vantuijl@pht.group


« Terug naar overzicht