Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Havantec @ Anuga FoodTec

Geplaatst op 21-02-2018


Van 20 t/m/ 23 maart 2018 vindt de ANUGA FoodTec vakbeurs weer plaats in Keulen, Duitsland. ANUGA FoodTec is de toonaangevende vakbeurs en belangrijke drijfveer voor de internationale voedingsmiddelen industrie. 

Op de ANUGA FoodTec beurs vindt u de nieuwste ideeën, innovaties, nieuwe producten en de laatste technologische ontwikkelingen en visies. 

Onze vooraanstaande partners met de bijbehorende merken en machines zijn uiteraard te vinden op de beurs met een eigen stand. Daarnaast zullen wij, Havantec, te vinden zijn op de stands van onze partners. 

Wilt u meer informatie omtrent onze oplossingen of een geheel vrijblijvend gesprek? Bel ons kantoor of vraag het aan een van onze partners en zij regelen de rest!

« Terug naar overzicht